Grote Beurt Nieuwleusen? | TOP Merkspecialist Opel Ophoff Nieuwleusen

Grote Beurt Nieuwleusen

Grote onderhoudsbeurt bij Autobedrijf Ophoff Nieuwleusen

Bent u benieuwd naar de kosten van een grote beurt aan uw auto? De kosten van een grote beurt variëren per type auto, maar door onze scherpe prijzen betaalt u bij Autobedrijf Ophoff altijd een eerlijke prijs!

Bent u benieuwd naar de kosten van een grote beurt aan uw auto? De kosten van een grote beurt variëren per type auto, maar door onze scherpe prijzen betaalt u bij Autobedrijf Ophoff in Nieuwleusen nooit te veel.

Wanneer een grote beurt?

Bij nieuwe auto’s verschijnt vaak een melding wanneer een grote beurt nodig is. Heeft u nog geen nieuwe auto? Dan doet u er verstandig aan om elke 2 jaar of elke 30.000km een grote beurt uit te laten voeren. Een onderhoudsbeurt is nooit overbodig wanneer u uw auto in optimale staat wilt houden. Autobedrijf Ophoff voert deze grote onderhoudsbeurt graag voor u uit! Wilt u meer informatie over het laten uitvoeren van een grote onderhoudsbeurt? Kom langs in onze werkplaats in Nieuwleusen of neem contact met ons op.

Grote beurt aan uw auto bij Autobedrijf Ophoff

Ga veilig de weg op

In het onderhoudsboekje van uw auto kunt u precies zien wat er vervangen of gecontroleerd moet worden. Bij Autobedrijf Ophoff gaan we de complete checklist van uw auto af. Mocht er een reparatie nodig zijn, dan bellen wij u van tevoren en geven een vrijblijvende kostenopgave, zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan. Inbegrepen bij uw klus

  • het remsysteem
  • de remolie
  • de bougies
  • de banden
  • de verlichting
  • de airbags

Verschil grote en kleine beurt

Tijdens een grote of kleine onderhoudsbeurt wordt een auto op verschillende punten nagelopen en wordt er gekeken of alle onderdelen van de auto goed functioneren en of ze aan vervanging toe zijn. Dit er voorkoming van onverwachte onderhoudskosten en pech onderweg. Het belangrijkste verschil tussen een grote en een kleine beurt aan een auto is vooral dat er bij een grote onderhoudsbeurt veel intensiever naar een auto wordt gekeken. Tevens wordt de auto bij een kleine beurt op minder punten nagekeken. Dit betekent niet dat een kleine onderhoudsbeurt minder belangrijker is. Door beide onderhoudsbeurten uit te laten voeren voorkomt u pech onderweg en onverwachte reparatiekosten in de toekomst! Kom langs bij Autobedrijf Ophoff in Nieuwleusen!

 

Service is bij uw Top Merkspecialist vanzelfsprekend en naast de grote beurt kunt u bij ons in Nieuwleusen terecht voor veel meer diensten. Wij zijn gespecialiseerd in Opel, echter hebben verstand van alle merken!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0529 48 13 17 info@ophoff.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×